Sous Chef Elena Rossi, a dynamic force in the kitchen, brings her vibrant energy and creative flair to Twilight Savor while working closely with Chef Marco.
Fresh oysters with a shallot vinegar mignonette, light garlic sauce and lemon
Bourbon Vanilla Crème Brûlée
$15
Tender octopus with chorizo, potatoes, served with polenta and a smoked paprika aioli
Seit 2 Jahren nehme ich regelmäßig an unterschiedlichen Angeboten von Steffi teil. Vor allem die Aromamassage, in liebevoller Atmosphäre, tut mir so gut. Ein einmaliges Erlebnis war für mich der Bau meiner Schamanischen Trommel mit ihr, sowie die Teilnahme am Mountain Spirits Retreat. Diese Wertschätzung, Akzeptanz und liebevolle Umsorgung in allem - so was findet man im Alltag einfach nicht mehr. Danke. Brigitte A.
Seit 2 Jahren nehme ich regelmäßig an unterschiedlichen Angeboten von Steffi teil. Vor allem die Aromamassage, in liebevoller Atmosphäre, tut mir so gut. Ein einmaliges Erlebnis war für mich der Bau meiner Schamanischen Trommel mit ihr, sowie die Teilnahme am Mountain Spirits Retreat. Diese Wertschätzung, Akzeptanz und liebevolle Umsorgung in allem - so was findet man im Alltag einfach nicht mehr. Danke. Brigitte A.
Seit 2 Jahren nehme ich regelmäßig an unterschiedlichen Angeboten von Steffi teil. Vor allem die Aromamassage, in liebevoller Atmosphäre, tut mir so gut. Ein einmaliges Erlebnis war für mich der Bau meiner Schamanischen Trommel mit ihr, sowie die Teilnahme am Mountain Spirits Retreat. Diese Wertschätzung, Akzeptanz und liebevolle Umsorgung in allem - so was findet man im Alltag einfach nicht mehr. Danke. Brigitte A.
Opening Hours
We're always delighted to welcome our guests, but kindly recommend making a reservation to ensure your perfect dining experience.
OUR STORYFounded in 1948 by Pino Delmonte, Chef Marco Delmonte's grandfather, Twilight Savor stands as a testament to a rich and enduring family tradition. This revered Manhattan institution has flourished through generations, with each dish reflecting the Delmonte family's unwavering passion and dedication to culinary excellence and innovation throughout all these years.
In the heart of Manhattan, Twilight Savor emerged from the dreams of Pino Delmonte, Chef Marco Delmonte’s grandfather. Pino, a visionary chef with a profound respect for culinary traditions, believed in creating dishes that tell a story, blending old-world techniques with a sprinkle of modern innovation.
His philosophy was simple yet profound: use only the freshest, locally-sourced ingredients to craft meals that not only nourish the body but also captivate the soul. Today, under Marco’s guidance, the restaurant continues to honor Pino’s legacy, serving as a beacon of gastronomic excellence.
Pino Delmonte
Twilight Savor Founder
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